Onderwijsmarkten

WIS is actief voor de gehele breedte van het onderwijs. We richten ons op basisonderwijs, voortgezet onderwijs, MBO's en HBO's waarbij we sterk inzetten op digitalisering van de onderwijs-ondersteunende processen. Door het gebruik van onze software verdwijnen handmatige werkzaamheden en worden bestaande processen rondom facturatie, communicatie en professionalisering vereenvoudigd en verbeterd.

Binnen de breedte van het onderwijsveld biedt WIS voor iedere richting een pasklare oplossing waardoor het primaire proces van lesgeven alle aandacht kan krijgen en medewerkers sneller en eenvoudiger hun werk kunnen uitvoeren.

Ontdek wat WIS kan betekenen voor één van de onderstaande markten.

Basisonderwijs

In het primair onderwijs is digitalisering meer en meer zichtbaar in de klassen en de processen rondom het lesgeven. Ouders betrokken houden en gemak bieden draagt bij aan een positieve uitstraling van de school. 

Ontdek de mogelijkheden van WIS voor het basisonderwijs

Voortgezet onderwijs

Het voortgezet onderwijs is continu in beweging en digitalisering van zowel het onderwijs als de werkprocessen rondom het onderwijs zijn op iedere school zichtbaar. Efficiënt communiceren, eenvoudig factureren en informatie helder en overzichtelijk presenteren aan alle doelgroepen helpt de schooladministratie in het vele werk wat gedaan moet worden. 

Ontdek de mogelijkheden van WIS voor het VO

MBO & HBO

De MBO- en HBO-instellingen verzorgen het vervolgonderwijs aan studenten richting de arbeidsmarkt. De omvang van deze instellingen vereist digitalisering om de werkprocessen efficiënt te laten verlopen. Eenvoudige betalingsmogelijkheden gecombineerd met geavanceerde integratie richting de financiële administratie vormen de krachtige combinatie die deze scholen verder helpt. 

Ontdek de mogelijkheden van WIS  voor het MBO/HBO